Flexibel in de keuze voor een frontofficeapplicatie en toch verlonen en factureren via CTB Flex?
Lees hier over de mogelijkheden.

CTB Nieuws
Kom naar de Finaledag van het FlexInnovatieFonds 2014!

Alle businessplannen zijn ingediend! De voorselectie is gestart. Tijd om je aan te melden voor de finaledag op donderdag 13 februari vanaf 15.30 uur in De Stoomhal in Wormer.

Laat je inspireren in De Stoomhal te Wormer
Tijdens deze veelbelovende finaledag presenteren de deelnemers met de beste plannen hun idee. De drie beste finalisten moeten vervolgens een vragenvuur van de jury doorstaan. De gekozen winnaar gaat er vandoor met de hoofdprijs van € 79.000.

Tipje van de sluier
Naast de presentaties kun je nog meer spektakel verwachten van deze dag. We verklappen in ieder geval al dat de winnaars van vorige editie, Magnet.me, hun verhaal komen doen. Ook mogen alle gasten genieten van een inspirerend diner met activiteiten en netwerkmomenten. Samir ter Luun, als trendwatcher Markt en Maatschappij, verbonden aan CTB Flex, treedt op als dagvoorzitter. Kortom: een hoop inspiratie en kennis voor iedereen werkzaam in de flexmarkt!

Pitchfilmpjes, nieuws en meer
Blijf op de hoogte van nieuws, tips en ontwikkelingen rondom de finaledag via onze social media kanalen Twitter, Facebook en LinkedIn. Naast nieuwsupdates kun je hier al de pitch filmpjes van deelnemers bekijken. Welk plan heeft jouw voorkeur?

Zorg dat je er bij bent 13 februari!
Meld je via de website gratis aan en wees zeker van deelname aan dit bijzondere event.

 

 
Flexibel bewegen in een dynamische markt

De flexmarkt is een bijzonder dynamische markt. Om flexibel te blijven in deze dynamische markt heeft CTB Flex het integratieplatform ontwikkeld. U kiest het softwarepakket of de -pakketten waarmee u uw front- en midoffice processen wilt ondersteunen en sluit deze aan op het integratieplatform van CTB Flex. Alle branche complexiteit in de vorm van wet- en regelgeving en cao's zijn opgenomen in het platform. Door aan te sluiten op het platform bent u verzekerd van een stabiele verloning en facturatie, u behoudt de continuiteit in uw processen en blijft flexibel.

Meer weten over het Integratieplatform? Download het artikel of neem gelijk conctact op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of (0318) 670 470.


Het integratieplatform van CTB Flex biedt uw organisatie de flexibiliteit om mee te blijven bewegen in een bijzonder dynamische markt.

Ook hier leest u meer over de achtergronden van het integratieplatform en hoe CTB Flex u kan ondersteunen met het vormgeven van uw it-landschap. 

 
Transitie Staffing as a service in de uitzendbranche

Procesoptimalisatie uitzendbranche

Het administratieve proces van een uitzendbranche onderscheidt veel verschillende niveaus die allemaal met elkaar verbonden moeten zijn om het vlekkeloos te laten verlopen. Van zowel de kandidaten als de klanten zijn alle wensen en gegevens nodig, om uiteindelijk een perfecte match te kunnen maken. Is deze match eenmaal gemaakt, dan moet een kandidaat snel en makkelijk de gemaakte werkuren en reistijden kunnen invullen, waarna de facturatie richting de klant in gang gezet kan worden.

CTB Flex maakt slim gebruik van haar kennis en kunde over de uitzendbranche. Door de jarenlange ervaring weten we precies welke informatie in welk bedrijfsproces relevant is. Met het nieuwe technologieplatform kunnen we deze kennis goed inzetten door het steeds verder uitbreiden van het aantal services om de IT binnen uitzendbureaus nog verder te optimaliseren. Een mooi voorbeeld van een succesvolle partner van Webservices.nl.

Maar liefst 33% van de markt wordt door de diensten van CTB Flex ondersteund. De sterke kracht van onze software is dat in elk proces relevante kennis over de uitzendbranche is verweven. In de afgelopen anderhalf jaar is CTB Flex een nieuwe weg ingeslagen in het aanbieden van haar diensten onder de noemer Staffing as a Service. Dit geeft uitzendbureaus in de toekomst meer mogelijkheden om intelligent te opereren.

Proces Flex

Veranderde behoeften uitzendbureaus

Uitzendbureaus willen meer en meer uniek zijn in de eigen aanpak. Dit beperkt zich allang niet meer tot de communicatie naar de markt toe, maar wordt door de hele organisatie doorgevoerd. Zo ook met het IT landschap. Tot voor kort maakten uitzendbureaus voor de plaatsing van vacatures en de verloning gebruik van de software van CTB via ERP systemen en internet portals. Op dit laatst genoemde konden uitzendkrachten in loggen om bijvoorbeeld loonstrookjes op te halen, uren en reisafstanden in te voeren.

erichradstake polaroid


“Onze core competentie is de backoffice van het uitzendbureau. Dit was altijd een usp, maar is nu meer een commodity. Als iets werkt, wordt dit als vanzelfsprekend gezien. Werkt het niet, dan heb je een probleem.”

Erich Radstake
Manager Business Development & Innovation bij CTB Flex

IT landschap handzamer via Staffing as a Service

Om flexibeler en efficiënter te werken, maakt CTB Flex het nu mogelijk om alle informatie vanuit een single point te ontsluiten. Hiervoor heeft CTB Flex een zogenoemd technologieplatform (‘bodemplaat’ of ‘hub’) ontwikkeld, waar alle mogelijke diensten op IT gebied beschikbaar zijn en toegevoegd kunnen worden aan de bestaande IT omgevingen. Voor uitzendbureaus biedt dit platform veel voordelen. Op dit moment werkt een uitzendbureau gemiddeld met 10 tot 15 applicaties. Door het platform is het mogelijk deze applicaties allemaal aan elkaar te koppelen, zodat informatie onderling uitwisselbaar wordt en beschikbaar is waar het gewenst en relevant is. Het platform van CTB Flex werkt hier als de centrale motor van het IT landschap binnen het uitzendbureau en zorgt voor de continue uitwisseling van data. Denk hierbij aan informatie rondom verloning en facturatie, wetgeving, CAO, routebepaling en reiskostendeclaraties. Uiteindelijk wordt het ingewikkelde IT landschap van een uitzendbureau een stuk handzamer. Een eenvoudig voorbeeld is dat de benodigde software voor de uitzendkracht en opdrachtgever direct vanaf de website van het uitzendbureau toegankelijk is.

ctbSchoenen2
Webservices als schil rondom platform

Het nieuwe platform biedt als belangrijk voordeel dat nieuwe webservices, maar ook kant en klare widgets, eenvoudig toegevoegd kunnen worden aan de IT omgeving van het uitzendbureau, zonder dat dit de oude processen in de weg zit. Het nieuwe systeem zit als een schil rondom de bestaande CTB Flex software, die soms al decennia wordt gebruikt. Op deze manier is het voor CTB Flex niet nodig om klanten te dwingen om over te stappen op het nieuwe systeem, maar kan er gefaseerd nagedacht worden over uitbreiding of mutatie van het IT landschap. Radstake: ‘Het nieuwe platform biedt voor ons veel mogelijkheden voor optimalisatie bij bestaande en nieuwe klanten. Onze propositie kunnen we verder verbreden, door het aantal services op het platform nog verder uit te breiden. Dit maakt het voor ons mogelijk om onderscheidend te blijven binnen de uitzendbranche.’

Webservices.nl vergemakkelijkt matching kandidaat met vacature

ctbPand-2

Al sinds 2004 maakt CTB Flex gebruik van de oplossingen van Webservices.nl voor het bepalen van afstanden. Deze diensten zorgen voor een aantal zaken:

  • Bepalen van vacatures die het dichtst bij de woonplaats liggen
  • Vergoeding voor reisafstanden van en naar het werk

Door de route webservices is het voor een werkgever makkelijk om te zien welke kandidaten het dichtst bij de werkplek wonen. Ook worden de webservices ingezet om de gemaakte reiskosten automatisch te laten berekenen voor de uitzendkrachten en door te berekenen aan de opdrachtgever. Radstake: “Onze software vereist een hoge mate van betrouwbaarheid. Fallback moet goed opgevangen worden. Webservices.nl is een zeer betrouwbare partner die een grote mate van stabiliteit waarmaakt.. Dit was een belangrijke drijfveer in ons keuzeproces.”

Bron: webservices.nl

 
Uitzendbureau In Person aan de slag met iManage van CTB Flex

Nieuwe self service-webportal speelt belangrijke rol in hernieuwde samenwerking

Ede, 19 juni 2013, - Uitzendorganisatie In Person kiest opnieuw voor de software van CTB Flex uit Ede. Het nieuwe product iManage vormt een doorslaggevend onderdeel in de hernieuwde samenwerking en ondersteunt In Person bij het verder uitrollen van haar online strategie.

iManage is een self service-webportal waarin de intercedent, de inlener en de uitzendkracht hun gegevens beheren en onder andere de werkurenbriefjes kunnen verwerken. De uitzendkracht vindt hier alle informatie over zaken als salaris en reserveringen en kan binnen de portal zijn eigen gegevens, waaronder zijn CV, beheren. Zo wordt de totale flow van online inschrijven voor een uitzendkracht makkelijker en efficiënter.

Naast iManage blijft In Person de komende vijf jaar gebruikmaken van de complete backoffice-oplossing van CTB Flex. Michiel Pot, algemeen directeur In Person, geeft aan deze keuze te hebben gemaakt vanwege de nieuwe Best of Breed-propositie van CTB Flex. "De strategische koers die CTB Flex is ingeslagen biedt flexibiliteit door het geven van vrije keuze voor een frontoffice-applicatie van CTB Flex of een andere aanbieder, waarbij gebruikmaken van de backoffice van CTB Flex mogelijk blijft. Daarbij biedt CTB Flex door de toevoeging van  iManage aan de productsuite ons een grote mate van commerciële slagkracht op online gebied. Bovendien past iManage uitstekend in de ontwikkeling van onze online strategie".

Roel Keizer, algemeen directeur CTB Flex, vertelt: "De keuze van In Person om zich voor de komende jaren aan CTB Flex te binden bevestigt onze keuzes qua strategische koers en productvernieuwing. Ons doel is om onze klant en haar klant keuzevrijheid te bieden om de beste oplossingen te integreren. Daarin staat een solide, uiterst flexibel en technologisch toekomstbestendig integratieplatform centraal. Dit combineren we met web services en een korte time-to-market om branche specifieke uitdagingen het hoofd te bieden. De nieuwe overeenkomst met In Person draagt bij aan het gezamenlijk doel om door intensieve samenwerking innovatieve oplossingen te ontwikkelen."

Klik hier voor meer informatie over iManage.

Ga naar de website van In Person

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 8