FMS Pro

Voorbereid op groei met uitzendsoftware van CTB

Voor het uitzendbureau dat toe is aan de volgende stap biedt CTB Flex FMS Pro aan. Succes als uitzendorganisatie gaat immers vaak hand in hand met nieuwe uitdagingen én kansen. Uw softwareoplossing moet hiervoor net zo flexibel zijn als u zelf en met FMS Pro van CTB Flex heeft u een passende oplossing in handen. Wij stemmen ons pakket volledig op uw wensen af en zijn in staat te koppelen met uw huidige software, zodat veelzijdigheid, efficiency en een optimaal rendement gegarandeerd zijn.

Toegespitst op uw specifieke flexproces

Wanneer u als klant kiest voor FMS Pro is een inventarisatie van uw processen een belangrijk onderdeel van de implementatie. Op die manier richten wij onze uitzendsoftware optimaal in op de eisen en wensen die u vanuit uw klanten en flexkrachten hebt meegekregen en maakt u straks optimaal gebruik van al onze mogelijkheden. Uiteraard beschikt u ook binnen deze oplossing over alle standaardtools voor uw uitzendproces, maar daarnaast biedt FMS Pro ook mogelijkheden voor:

  • Het gebruik van een online portaal voor klant en uitzendkracht
  • Een geavanceerd managementinformatiesysteem
  • Ondersteuning van onze mobiele applicatie
  • Koppelingen met derde partijen, zoals leveranciers van plannings- en tijdregistratiesoftware

Flexibele arbeid = flexibele software

Deze combinatie van schaalbaarheid, veelzijdigheid en een inrichting die specifiek voor uw uitzendorganisatie is samengesteld maakt FMS Pro tot een softwarepakket waarmee u binnen de uitdagende flexbranche het verschil kan maken. Uiteraard maakt u daarbij gebruik van de jarenlange expertise die CTB Flex heeft opgedaan binnen de flexbranche én blijft u voorop lopen dankzij de investeringen die CTB zal blijven doen in nieuwe technieken en oplossingen. Op die manier groeit uw software met u mee, ook bij de stappen die u hierna nog gaat zetten.


Plaats dit op mijn