FMS Sides

CTB Flex voorziet u graag van een totaaloplossing voor al uw processen op ICT gebied. In sommige gevallen maken wij hierbij gebruik van applicaties die door partners van CTB zijn ontwikkeld en vervolgens naadloos zijn aangesloten op FMS. Om deze probleemloze aansluiting te realiseren maken wij gebruik van FMS Sides, onze oplossing voor de standaardisatie van elektronisch berichtenverkeer. Deze techniek baseert zich op HR-XML/Sides, de standaard voor de Nederlandse uitzendbranche die er voor zorgt dat partijen binnen de branche moeiteloos digitale informatie met elkaar kunnen uitwisselen. Sides is geïntroduceerd door de Stichting Elektronische Transacties Uitzendbranche (Setu), opgericht door de ABU. Als CTB Flex participeren wij in de Setu werkgroep en hebben wij de Setu-afspraken doorgevoerd in onze oplossingen.

Naadloos aansluiten op andere systemen via het Sides-protocol

Veel papieren administratielast is door het gebruik van Sides verleden tijd geworden, en zowel het aantal handmatige handelingen als de foutkansen zijn aanzienlijk verlaagd. Hierdoor bereikt u snelle doorlooptijden van uw processen en een vermindering van het aantal handelingen voor zowel u als uw klant. Door gebruik te maken van deze Sides technologie kan de software van CTB Flex daarnaast eenvoudig koppelen met externe systemen die ook via het Sides protocol communiceren, wat de mogelijkheden voor u als klant eindeloos groot maakt. Heeft u specifieke wensen dan horen wij dat graag van u, en gaan wij samen op zoek naar de meest passende oplossing die wij vervolgens voor u kunnen aansluiten op uw eigen vertrouwde softwareomgeving.

Met FMS geïntegreerde koppelingen via HR-XML/Sides

Vanuit het brede scala aan mogelijkheden willen wij u graag een aantal voorbeelden geven die een beeld schetsen van wat deze Sides-functionaliteit voor u kan toevoegen. Zo koppelt CTB voor haar klanten met idchecker, een software-oplossing die u binnen 10 seconden zekerheid kan geven over de geldigheid van een identiteitsbewijs. idchecker kan voor u grondig, snel en professioneel een legitimatiebewijs op echtheid controleren en doet dit op een zeer gebruikersvriendelijke manier. Doordat deze oplossing volledig met FMS is geïntegreerd zijn resultaten en eventuele vervolgacties bovendien razendsnel en eenvoudig te verwerken.

Daarnaast biedt CTB Flex ook koppel-functionaliteit met de planningssoftware Rostar CAS van Paralax BV, waarmee het mogelijk is om zónder handmatige invoer vanuit een gerealiseerde planning direct de gewerkte uren te verwerken tot een correcte loonuitbetaling en foutloze facturatie. Aansluitend is ook het matchen en selecteren van een groep flexwerkers eenvoudiger en is het mogelijk deze groep te beheren met onderscheid op kenmerken als beschikbaarheid en kwalificaties. Door te koppelen met Rostar CAS beschikt u altijd over een waterdichte planning, verloopt de facturatie en verloning snel en correct en heeft u up-to-date informatie over uitzendkracht en inlener.

Download voor meer informatie ook de bijbehorende brochure in het menu rechts.


Plaats dit op mijn