Ons profiel

CTB Flex is met haar backoffice al sinds de jaren '60 de solide partij voor een correcte en stabiele verloning en facturatie binnen de flexbranche. CTB Flex ondersteunt met haar totale producten- en dienstenportfolio Staffing as a Service de missie om iedereen regie te geven over eigen werk en biedt volledige ondersteuning aan de bedrijfsprocessen van uitzendorganisaties. CTB Flex biedt haar klanten onder andere de flexibiliteit en vrijheid om te kiezen voor een frontofficeapplicatie naar eigen wensen en daarmee aan te sluiten op haar backoffice. 

CTB Flex maakt onderdeel uit van de CTB Holding. CTB heeft kantoren in Ede en Almere die ruimte bieden aan in totaal ruim 100 medewerkers.

Als full service provider en business partner biedt CTB Flex voor tal van ondernemingen binnen de flexbranche een grote toegevoegde waarde. Er worden voortdurend nieuwe functionaliteiten, oplossingen en diensten met een snelle time to market in eigen beheer ontwikkeld. Deze vernieuwingen worden met name geïnitieerd door het team Business Development & Innovation. Het producten- en dienstenportfolio bestaat onder andere uit applicaties voor het ontsluiten van managementinformatie binnen uitzendorganisaties (Flex Management Systeem), een platform voor de ondersteuning van commerciële en administratieve processen van uitzendbureaus en intercedenten en een webbased Self Service portal op basis van het marketinggerichte Clixmaster Platform voor een efficiënte communicatie tussen uitzendorganisaties en flexwerkers (iManage). 

Om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn realiseert CTB Flex regelmatig samenwerkingen met partijen uit de branche.  

CTB Flex onderschrijft haar dienstverlening met vijf kernwaarden:

Integriteit

Wij geloven in een open en eerlijke manier van samenwerken. Verschijnen er hobbels op de weg, dan bent u als klant de eerste die het hoort. Kennisdeling maakt ons niet alleen intern sterker, maar vertaalt zich ook naar een klantbenadering die zich kenmerkt door het feit dat wij zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen.

Betrokkenheid

Een acute ontwikkeling aan uw kant waarbij ICT wel eens de oplossing zou kunnen bieden? Wij begrijpen uw markt en uw situatie, en acteren daar dan ook naar met de bijpassende responstijd. Signaleren wij zelf (aankomende) veranderingen die wel eens impact op uw bedrijfsvoering kunnen hebben, dan zijn wij pro-actief en informeren wij u tijdig.

Professionaliteit

Of het nu gaat om het verlenen van service, de presentatie van onze producten of de behandeling van uw vragen en verzoeken, een correcte en hoogwaardige behandeling staat centraal. Deze hoge kwaliteitsnorm geldt uiteraard ook voor de producten en diensten die wij leveren; tezamen met onze manier van werken ons visitekaartje!

Vooruitstrevendheid

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, luidt het adagium. Daarom zijn wij bij CTB Flex niet enkel tevreden met onze bewezen performance en stabiliteit, maar blijven wij voortdurend ontwikkelen aan nieuwe technieken. Oplossingen die vandaag al het verschil maken voor de flexbranche van morgen.

Passie

Onze doelstellingen zouden wij niet kunnen realiseren zonder de juiste instelling. De gedrevenheid waarmee wij ons werk doen ziet u terug in onze oplossingen, onze serviceverlening, onze communicatie en onze drang om samen met u een geweldig resultaat neer te zetten.


Plaats dit op mijn