Veel gestelde vragen (FAQ)
Op deze pagina vindt u antwoorden op enkele veel gestelde algemene vragen. Neem voor product-gerelateerde vragen ook een kijkje bij de veel gestelde vragen op de diverse productpagina's. Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij of mist u onderwerpen? Laat het ons weten!

CTB Flex

Welke voorzieningen biedt CTB voor de planning van werknemers?

Wij koppelen onze producten op een gestandaardiseerde wijze met systemen van partners, zo ook aan RostarCas, een geavanceerd planningspakket.

Welke rapportages zijn voor mij beschikbaar?

Uit de verwerking van lonen en facturen komen standaard rendementsoverzichten, loonoverzichten en betaalbestanden. Zelf kunt u met behulp van krachtige zoekfunctionaliteit overzichten maken en exporteren naar XML en Excel.

Voor informatie over ons geavanceerde management informatie systeem Flex Analyzer, verwijzen wij u graag naar de betreffende pagina’s op deze site.

Wat kan CTB mij bieden aan workflow-ondersteuning?

FMS is in te richten op basis van uw werkprocessen, waarbij signaleringen en werklijsten op maat gemaakt kunnen worden. Hierdoor kunnen uw medewerkers zich op de inhoud van het werk concentreren terwijl FMS zorgt voor een vloeiend verloop van het proces.

Biedt CTB ook webportalen voor klant en/of uitzendkrachten?

Wij ondersteunen beide varianten. De klant kan via het portaal opdrachten en uren invoeren/accorderen, facturen opvragen en de eigen gegevens doorgeven en wijzigen. De uitzendkracht kan de eigen gegevens bekijken en wijzigen, loonstroken en jaaropgaven opvragen en uren invoeren.

Welke CAO’s ondersteunt CTB Flex?

Standaard ondersteunt FMS de CAO’s van de ABU en de NBBU. Loongebouwen van andere CAO’s kunnen in het algemeen prima ondergebracht worden, evenals pensioenregelingen of andere premieregelingen.

Welke verloningstermijnen ondersteunt CTB?

FMS kan wekelijks, 4 wekelijks en maandelijks verlonen. FMS verloont op basis van gewerkte uren en via de vast loon methode.

Welke kosten zijn verbonden aan het gebruik van de software?

De kosten voor het gebruik van de software hangen samen met de afgenomen producten en diensten. FMS is flexibel, inrichtbaar en schaalbaar, waardoor kosten kunnen worden afgestemd op uw behoeften en budget.

Wat heb ik nodig aan hardware om te kunnen werken met de software van CTB?

Voor het draaien van onze software is een internetverbinding voldoende, mits aangevuld met:

  • Windows XP of hoger
  • Internet Explorer 6 of hoger
  • Microsoft Office 2003 of hoger
  • Java 1.6.0_26 of hoger
  • Acrobat Reader

De meeste windows PC's voldoen al aan deze eisen, dus de kans is groot dat uw windows PC klaar is om te werken met FMS.

 

Welke referenties heeft CTB binnen de branche?

CTB doet zaken met zowel grote als kleinere uitzendbureaus. Zie ook onze pagina ‘referenties’ voor enkele voorbeelden.Plaats dit op mijn